Cosmeticabedrijf starten | Beauty by Dorry

Je eigen bedrijf in de cosmetica starten?

Word brandpartner van Oriflame!

Werken voor Oriflame
Jij wilt graag een succesvolle onderneming opbouwen, maar je bent bang dat dit niet te combineren is met de zorg voor je familie.

Als brandpartner van Oriflame kan dat allebei! Je wilt een gezin starten of hebt al jonge kinderen. Maar tegelijkertijd kriebelt het. Je wilt meer! Hoe gaaf zou het zijn om de zorg voor je gezin te kunnen combineren met het werken in je eigen onderneming?

Als brandpartner ga jij aan de slag met de producten van Oriflame. Je hebt complete flexibiliteit over je werkuren. Jij bepaalt wanneer en hoeveel jij werkt. Komt het beter uit om online te werken? Dat kan met je eigen personal beautystore. Of ga je liever op pad om presentaties te geven? Ook dat is mogelijk. Ondertussen volg je gratis trainingen wanneer jou dat uitkomt. Je bent helemaal eigen baas en deelt je eigen werk in!

Je hoeft niet zelf te investeren in het maken van een website. Dit wordt allemaal voor je geregeld!

Zo werkt het

1. Lijkt het je wel wat om je eigen bedrijf in de cosmetica op te zetten? Laat dan via onderstaand formulier je contactgegevens achter. Ik neem dan via de telefoon vrijblijvend contact met je op en leg je dan gelijk alles uit.

2. Je krijgt je eigen beautystore en hoeft hier niet zelf in te investeren: Wanneer je aan de slag gaat, krijg je toegang tot je eigen personal beauty-store met meer dan 1000 producten. De online beauty-store is jouw persoonlijke webshop. Je hoeft dus niet zelf te investeren in het maken van een website. Iedere drie weken komt er een nieuwe brochure uit met producten die in de aanbieding zijn. Jij bepaalt zelf hoe je met deze producten aan de slag gaat. Start jij met online promotie of organiseer je liever een presentatie in je eigen omgeving?

Jij bepaalt zelf wanneer je werkt. Of dat nu in de avonden is of juist iedere ochtend. En je bepaalt zelf hoeveel je werkt. Van een paar uurtjes in de week tot fulltime met je business bezig zijn, het kan allemaal. Daarmee heb je dus ook invloed op hoeveel je verdient. Hoe meer je werkt, hoe groter de opbrengsten.

3. De investering: Het grote voordeel is dat je bijna niets hoeft te investeren. Als brandpartner betaal je namelijk een jaarlijkse bijdrage van slechts 20 euro. Voor dit bedrag krijg jij een personal beautystore. Dat is je eigen webshop vanuit waar jij je producten verkoopt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de trainingen van het 90-days-plan te volgen. Dit zijn verschillende trainingen die gegeven worden door onze specialisten op het gebied van social media, verkoop, het organiseren van workshops, maar ook over de producten. En er is altijd een coach beschikbaar om je te helpen. Kortom: voor slechts €20 per jaar heb jij je eigen beautystore, je eigen website die je van ons krijgt met de producten, en kun je overal waar jij maar wilt geld gaan verdienen!

Voor slechts €20,- per jaar ben jij al brandpartner van Oriflame en heb je jouw eigen onderneming! Met slechts enkele verkopen heb je die investering dus al zo weer terugverdiend.

Laat je gegevens vandaag nog achter, dan neem ik contact met je op om je alles uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken

 

10 + 14 =

Ga jij met mij aan de slag?
Voor mij staat ondersteuning van mijn brandpartners voorop! Heb je hulp nodig? Ik stap in de auto en kom naar je toe. Of we plannen een online meeting. Je mag altijd gebruik maken van de 35 jaar aan ervaring die ik met Oriflame heb. Ik heb een jong team met brandpartners door heel Nederland. Ik streef ernaar om zodanig te werken dat mensen elkaar versterken

Oriflame is al sinds 1967 actief in meer dan 65 landen

Wil jij ook werken in mijn beauty-team en aan de slag met de producten van Oriflame? Dan kom je in een gespreid bedje terecht. Oriflame bestaat al sinds 1967 en is actief in meer dan 65 landen. Dat betekent een hoop ondersteuning en beauty-kennis waar jij gebruik van kan maken. Je volgt trainingen online om helemaal up-to-date te blijven. Helemaal gratis!

Mijn verhaal

Al 35 jaar geleden startte ik ‘BeautybyDorry’. Hoe het begonnen is?
Ik zocht een leuke hobby. Ik was fulltime huismoeder, mijn jongste
was 2 jaar oud en onverwacht woonde mijn eigen moeder bij mij
in huis. Ik wilde wat gaan doen, zodat we wat minder op elkaars lip
zouden zitten. Daarom zocht ik contact met een dame die ooit een
Oriflame presentatie bij mij aan huis had gegeven. Zij stopte ermee
en zei: “Dit is echt iets voor jou!” En daar had zij groot gelijk in. Ik ben
altijd met uiterlijke verzorging bezig.

Toen ik jonger was, wilde ik schoonheidsspecialiste worden, maar
ik vond de opleiding veel te duur. Bij Oriflame hoefde ik slechts te
investeren in een beautycase vol producten (dat is nu met de komst
van de personal beautystores niet meer nodig). Kort daarna ging ik
op vakantie en nam ik die beautycase mee. Daar ontmoette ik een
dame die mij complimenteerde met mijn make-up. En vroeg of ik
dat ook voor haar kon doen. Zo had ik mijn eerste klant!

Al snel kwam ik in contact met de directeur en hij zei: “Ik zie dat je af
en toe een avondje doet. Zou je daar niet meer mee willen doen?”
Vervolgens volgde ik verschillende gratis opleidingen en groeide
door tot adviseuse en later zelfs tot regiomanager.

Inmiddels ben ik 68 jaar oud en had ik al lang moeten stoppen. Maar
stoppen kan ik niet! Het werk is veel te leuk!